Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala Full Fight K1 – show total !!!
Florin Răchitan  - Duminica, 7 Iunie 2009

Vechea sală de sport a Liceului Sportiv din Satu Mare s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru publicul primei ediţii a Galei Full Fight K1 desfăşurată la Satu Mare.

 

Interesul spectatorilor a depăşit aşteptările organizatorilor, care deja se gândesc să instituie o tradiţie din organizarea anuală a unei asemenea competiţii la Satu Mare, într-o locaţie care să permită accesul unui public mai numeros.

 

Luptele au fost spectaculoase, desfăşurate după regulile Thai Box, cei 20 de sportivi înscrişi în competiţie abordând fiecare luptă cu bărbăţie, curaj, fair-play şi o anume solidaritate de breaslă, fiind uşor de observat că majoritatea lor se cunoşteau între ei şi erau chiar prieteni.

Cu toate acestea, odată ajunşi în ring, nu se menajau deloc şi au fost chiar câteva victorii prin K.O.

 

Sătmărenii Nicolae Rus, Dobó Szilárd, Bartos István, Borsán Csaba, Vlad Sima, Cristian Vereş, Valentin Sachelaru, Anghel Cardoş şi Octavian Tira au câştigat toate meciurile, cu o singură excepţie, învingându-şi adversarii din Timişoara, Bucureşti sau din Ungaria.


 

Momentele culminante ale serii de sâmbătă au fost luptele dintre campionul european şi mondial, suedezul Daniel „The Action Man” Elias, şi adversarul său din Ungaria, Tóth Gábor, respectiv între vedeta locală Szücs Barnabás, co-organizator al competiţiei în calitate de preşedinte al Clubului Sportiv Kyo Gym, şi adversarul său, tot din Ungaria, Meszlényi Gyula.


 

În prima luptă, suedezul Elias a dovedit că nu degeaba e campion mondial şi l-a lăsat lat, la propriu pe ungurul Toth, care a avut nevoie de îngrijiri medicale din partea echipei sale de asistenţi pentru a se ridica de pe podeaua ringului. Cupa i-a fost înmânată câştigătorului de multiplul campion european de K1, Zilai Sándor din Ungaria.


 

Lupta care a ridicat sala în picioare a fost însă cea dintre sătmăreanul Szücs „The Iceman” Barnabás şi adversarul său din Ungaria, Meszlényi Gyula, pe care l-a învins clar la puncte şi şi-a consolidat reputaţia de care se bucură în rândul fanilor din Satu Mare.


 

Aşadar, bazele au fost puse şi există toate şansele ca Satu Mare să intre în circuitul competiţional K1 la nivel naţional sau chiar european. 








 

 

Tags: gala  full fight  k1  local kombat  satu mare  
25241 vizite
Distribuie pe