Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prima participare a vinurilor de pe ”Dealurile Sătmarului” la un târg internațional - VIDEO
Florin Răchitan  - Marti, 13 Martie 2018

Reprezentanții celei mai cunoscute podgorii de la Beltiug, Nachbil, vor fi prezenți cu vinurile lor la sfârșitul acestei săptămâni la unul dintre cele mai renumite târguri de profil din lume, cel de la Dusseldorf din Germania, alături de celelalte regiuni de tradiție în producția vinurilor nobile din România, precum Cotnari, Recaș, Târnave sau Drăgășani.

Este prima apariție a brand-ului la un eveniment internațional de asemenea anvergură, având pe etichetele sticlelor indicația geografică ”Dealurile Sătmarului”, după ce în toată perioada postdecembristă viticultorii sătmăreni au fost nevoiți să-și vândă vinurile sub denumirea de ”Dealurile Crișanei”.

Înregistrarea oficială a noii indicații geografice se datorează inițiativei Asociației Viniviticultorilor din Podgoriile Tradiționale Sătmărene, cu sprijinul fostei conduceri a Consiliului Județean Satu Mare.

Cu această ocazie, asociația care îi reunește pe cei mai importanți producători de vinuri din România a realizat un frumos film de prezentare în cinstea colegilor lor de la Beltiug:




1885 vizite
Distribuie pe