Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aniversarea ”reabilitării” și inaugurare la mișto, cu șampanie pentru copii, a Podului Decebal
Florin Răchitan  - Marti, 31 Iulie 2018

Cunoscut ca un ”junghi în coaste” de autoritățile locale, activistul civic Ovidiu Zimbru a organizat marți o nouă acțiune în stilul care l-a consacrat deja, de data aceasta invitându-și prietenii la aniversarea ”lucrărilor de reabilitare” și la ”inaugurarea” Podului Decebal.

Câțiva zeci de tineri au participat la evenimentul transmis live pe Facebook de la baza Podului Decebal, cu ocazia aniversării a doi ani de la începerea lucrărilor ce au scos peri albi sătmărenilor care trec zilnic podul între cele două maluri ale Someșului.

Așa cum trebuie, au adus cu ei și tort, baloane colorate și chiar costume de dinozauri, pentru a face o adevărată petrecere în cadrul căreia au destupat și șampanie Bambino pentru copii, pentru ca polițiștii locali ce-i pândeau de la distanță să nu aibă pretext ”să se lege de ei” pe motiv că ar consuma alcool pe spațiu public.

În apelurile lansate în zilele anterioare pe Facebook, ei i-au invitat la petrecere și pe grofii din Primărie, bazându-se pe faptul că tocmai ei au anunțat ultimul termen de finalizare a lucrărilor pe Podul Decebal, 31 iulie.

Așa cum nu nu au fost respectate nici termenele anterioare, care au tot fost anunțate în ultimii doi ani, așa nu s-a respectat nici acest ultim termen, lucrările fiind încă în toi pe Podul Decebal, pe o caniculă insuportabilă, după ce în ultimele săptămâni nimeni nu a mișcat un deget în zona podului.

Bineînțeles, nu a apărut nici un grof la fața locului, dar dacă tot s-au adunat acolo, băieții au destupat șampania și au tăiat tortul, în sunetul claxoanelor prin care șoferii își semnalau solidaritatea cu acțiunea lor.

Tags: inugurare  misto  pod  decebal  
2391 vizite
Distribuie pe
Zim BOU
Amu sincer, cine coboara la nivelul acestor animale, cu cocosul analfabet in fruntea lor :)
2018-07-31 20:47:14