Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mobilizare peste așteptări la ”Let’s Do It Romania” în județul Satu Mare. Elevi, voluntari, polițiști, jandarmi…
Florin Răchitan  - Sambata, 15 Septembrie 2018

Chiar dacă pe pagina oficială a campaniei ”Let’s Do It Romania” nu s-au înscris prea mulți interesați în județul Satu Mare, mobilizarea exemplară a sătmărenilor la cea mai mare acțiune de curățenie generală a depășit toate așteptările organizatorilor.

Încă de la primele ore ale dimineții de sâmbătă, sute și mii de voluntari din toate colțurile județului au ”inundat” rețelele de socializare cu fotografii de la acțiunile grupurilor lor, care au adunat gunoaie nu numai din șanțuri și de pe marginile drumurilor, dar și din spații demult abandonate de autorități.

Elevi de la diferite școli din Satu Mare și din mai multe comune ale județului, de la Tarna Mare până la Doba, de la Botiz la Păulești, angajați ai celor mai mari companii din județ, funcționari, echipe de beneficiari ai ajutoarelor sociale, coordonate de primarii din comunele lor, canotorii de la Caiac Smile pe malurile Someșului, polițiști și jandarmi, cu toții și-au adus contribuția la succesul acestei zile a curățeniei. Felicitări!






























































Tags: ziua  curatenie  generala  
2151 vizite
Distribuie pe