Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Visul de decenii al sătmărenilor s-a împlinit: McDonald’s Grand Opening
Florin Răchitan  - Luni, 30 Decembrie 2019

Probabil nici o altă investiție nu a fost așteptată mai mult în toată perioada postdecembristă la Satu Mare decât deschiderea unui restaurant McDonald’s, iar acest vis al sătmărenilor, oricât de ciudat ar fi el, s-a împlinit luni.

Primul restaurant din Satu Mare al celebrei rețele americane de fast-food s-a deschis în parcarea Kaufland de pe Drumul Careiului, managerii hypermarketului fiind cei care au oferit spațiul necesar investitorului ce a construit restaurantul sub franciza McDonald’s.

Lucrările s-au desfășurat cu o rapiditate uimitoare, în decurs de doar o lună, investitorii dorind să inaugureze restaurantul încă înainte de finalul acestui an, ceea ce s-a și întâmplat.

Sătmărenii nu s-au îmbulzit ca în alte orașe de provincie unde au avut loc asemenea inaugurări oficiale, dar, totuși, cu puțin înainte de orele amiezii s-au adunat câteva zeci de persoane la ușă și li s-a permis accesul pe rând, în grupuri mai mici.

Clienții pot să aleagă din toată oferta obișnuită a lanțului de restaurante McDonald’s din România și au la dispoziție cea mai modernă tehnologie pentru comandă și plată, scopul fiind reducerea timpului de așteptare pentru produse.

Tags: mcdonalds  deschidere  satu mare  
3415 vizite
Distribuie pe