Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziție de mobilă, parada modei și concert Stephanie Barbara în acest week-end la Aushopping Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 18 Martie 2022

La galeriile Cinema One Laserplex din incinta Aushopping Satu Mare s-a deschis vineri cea de-a doua ediție a expoziției internaționale de mobilă organizată de Expo Industry Satu Mare și SkyLine Events, un eveniment susținut de Asociația Producătorilor de Mobilă din România.

Cele mai mari și mai cunoscute fabrici de mobilă din județul Satu Mare și din regiunea noastră, ale căror produse sunt la mare căutare și pe piața externă, își prezintă cele mai noi modele de mobilier pentru toate gusturile, vârstele și buzunarele.

Nu mai puțin de 75% din piesele de mobilier realizate de acestea se fabrică pentru export și ajung la destinații precum Dubai, New York sau Shanghai.

Ca toate evenimentele marca Expo Industry, și acesta își propune să ofere cadru profesional și de socializare  tuturor companiilor participante și potențialii lor clienți.

Astfel, la standurile firmelor puteți discuta cu arhitecți și designeri despre amenajarea locuinței sau a spațiilor de birouri, restaurante, hoteluri.

Organizatorii au pregătit și alte surprize, astfel că vizitatorii care vor fi prezenți la Aushopping sâmbătă, de la ora 18, vor putea admira o excepțională paradă a modei pusă în scenă de D’OR și Divas.

Momentele artistice din cadrul prezentării de modă vor consta în recitaluri ale îndrăgitei interprete sătmărence Stephanie Barbara.

1139 vizite
Distribuie pe