Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cutezătorii Munților din Satu Mare au câștigat concursul ecoturistic din Munții Retezat. Toate premiile au fost obținute de familia Hrihorișan!
Florin Răchitan  - Duminica, 17 Iulie 2022

Toți membrii familiei Hrihorișan, care au alcătuit echipa asociației sătmărene ”Cutezătorii Munților”, s-au clasat pe podiumul concursului ecoturistic ”Cupa Prieteniei” ce s-a desfășurat în acest week-end în stațiunea Râușor de la poalele Munților Retezat, astfel că sătmărenii au câștigat ediția din acest an a prestigiosului concurs ce se desfășoară deja de 36 de ani.

La ediția din acest an, organizată de Condor Club Arad, au participat nu mai puțin de 12 echipe ale unor prestigioase cluburi de profil din țară, iar sătmărenii au dominat clar competiția, dovedindu-și priceperea din experiența acumulată în drumețiile pe care le organizează de câțiva ani prin Munții Oașului și regiunile învecinate.

Cutezatorii Munților s-au clasat pe locul I în clasamentul general al competiției, după acumularea punctelor din probele de orientare și alpinism, unde echipa noastră a obținut cel mai bun timp (proba alpinism prin Hrihorișan Felix), respectiv al doilea cel mai bun timp (orientare, Hrihorișan Ivan).

Premiile obținute la toate probele/categoriile de concurs au fost următoarele:

Locul 1 orientare fete (Eliza Hrihorisan)

Locul 2 orientare masculin (Ivan Hrihorisan)

Locul 1 alpinism masculin (Felix Hrihorisan)

Locul 3 alpinism feminin (Eliza Hrihorisan)

Locul 3 proba culturală;

Locul 1 în clasamentul general.

1246 vizite
Distribuie pe