Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vămile Petea și Urziceni au fost blocate în ambele sensuri, în ziua cu trafic maxim
Poliția de Frontieră Satu Mare  - Luni, 22 August 2022

Poliția de Frontieră anunță că luni, 22 august, începând cu orele 18.10, în Punctele de Trecere a Frontierei Petea și Urziceni traficul este blocat atât pe sensul de intrare auto/camioane in țară, cât și pe sensul de ieșire din țară, din cauza unor disfuncționalități ale sistemului informatic al autorităților maghiare.

Drept urmare, autoritățile maghiare nu permit intrarea  pe teritoriul Ungariei a persoanelor și mijloacelor de transport, în ziua în care se înregistrează probabil un nou record istoric de trafic, după cel din week-end, în condițiile în care mulți diasporeni români au început să plece spre țările lor de rezidență.

Traficul a fost reluat începând cu ora 19.45, după ce timpii de așteptare au crescut, sens în care au fost deschise toate benzile de control.

Pe sensul de ieșire din România, în PTF Petea, la autoturisme, se înregistrează 120 de minute, fiind deschise 6 artere de control, iar pe intrare vorbim de 60 de minute timpi de așteptare și 5 artere de control. În același punct de trecere, la camioane se inregistrează 150 de minute pe sensul de ieșire, iar pe cel de intrare, 30 de minute.

În Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire se înregistrează 60 de minute timpi de așteptare, fiind disponibile câte 3 artere pe fiecare sens.



1399 vizite
Distribuie pe