Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Restricții de circulație în zilele în care cicliștii participanți la Turul României trec prin județul Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Vineri, 2 Septembrie 2022

În perioada 6-7 septembrie, pe raza județului Satu Mare, se va desfășura o etapă a Turului României la Ciclism, eveniment care a ajuns la a 55-a ediție.

În acest context, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor desfășura activități de fluidizare a traficului, prevenire și combatere a evenimentelor negative ce pot aduce atingere liniștii publice, pentru asigurarea și menținerea unui climat de siguranță a cetățenilor.

Astfel, traficul rutier va fi restricționat în perioada 6-7 septembrie, atât pe anumite tronsoane de drum din municipiul Satu Mare, cât și pe Drumul Județean 193, până la limita cu județul Maramureș.

Informăm pe această cale locuitorii municipiului Satu Mare despre faptul că marți, 6 septembrie, se va desfășura un prolog al acestui eveniment ciclistic, pe traseul Piața Libertății-strada 1 Decembrie 1918-Bulevardul Vasile Lucaciu-Bulevardul I.C. Brătianu.

Astfel, în intervalul orar 19.00-22.00, traficul rutier va fi restricționat pe ruta amintită anterior.

De asemenea, la data de 7 septembrie a.c., începând cu orele 11.30, se va da startul primei etape de ciclism, pe ruta: Piața Libertății-strada A.I.Cuza-Piața Romană-Pod Decebal-intersecție Burdea-Bulevardul Octavian Goga-Bulevardul Lucian Blaga-strada Păuleștiului-Drumul Județean 193-limita cu județul Maramureș.

Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare informează cetățenii despre faptul că vor exista restricții de trafic rutier și pe traseul susmenționat. 

Având în vedere aspectele precizate anterior, recomandăm tuturor participanților la traficul rutier să manifeste atenție sporită și să respecte normele rutiere aflate în vigoare, prin adoptarea unui stil de conducere preventiv-reactiv și a unei conduite de responsabilizare benefice atât pentru siguranța lor, cât și a celor din jur.

1305 vizite
Distribuie pe