Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ne-am făcut de toată groaza! Cicliștii din Turul României au căzut la grămadă din cauza gropilor din asfalt în județul Satu Mare - VIDEO
Florin Răchitan  - Miercuri, 7 Septembrie 2022

Nici n-a pornit bine plutonul din Satu Mare pe traseul primei zile a Turului României, că s-a și înregistrat prima căzătură la grămadă la Petin, tocmai din cauza gropilor de pe drumul spre Pomi, care așteaptă de ani de zile să fie reabilitat, după ce ultima dată a văzut asfalt în mandatul lui Adrian Ștef la conducerea Consiliului Județean.

Întregul incident s-a văzut în direct, în transmisiunea asigurată de un post național de televiziune, iar comentatorii au și remarcat că ”Poate ar trebui să se organizeze astfel de competiții mai des prin unele zone ale României (a se citi: uitate de Dumnezeu n.r.), așa măcar se capacitează autoritățile”!

Deși știa de luni de zile că traseul Turului României va trece pe acolo, în premieră istorică, actualul președinte al Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declarat că ”Atâta s-a putut”, fiindcă ”Noi am primit banii pentru reparațiile drumurilor, acea rectificare bugetară, acum vreo cinci zile. Nu aveam mijloacele necesare, financiare și legale să intervenim mai repede”.




1602 vizite
Distribuie pe