Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Căutăm cea mai faină sătmăreancă
SM Online  - Marti, 20 Octombrie 2009

Satu Mare Online, în parteneriat cu Gaby’s Models Agency, lansează cel mai mare concurs de recrutare a modelelor care vor ajunge din Satu Mare direct pe podiumurile prezentărilor de modă din Milano sau Paris.

 

Căutăm fete prezentabile, cu vârste cuprinse între 14 – 18 ani, cu înălţimea minimă de 172 cm, iar cea maximă de 185 cm, despre care părinţii lor se tot laudă prin vecini cu binecunoscuta expresie „Fata mea este model”, iar prietenele de la bloc le tot machiază ca pe nişte păpuşi, încă de la vârste fragede.

 

Fetele curajoase sunt invitate să trimită un e-mail cu o scurtă prezentare şi câteva fotografii la adresa: office@gaby-models.ro

 

Câştigătoarea va fi desemnată în urma votului cititorilor Satu Mare Online, dar Agenţia Gaby’s Models îşi rezervă dreptul de a selecta şi alte candidate pentru cursurile de pregătire în modeling, pe care le oferă gratuit. De asemenea, câştigătoarea voturilor de pe SM Online va primi gratuit un album profesionist de prezentare, realizat de Gaby’s Models Agency.

 

Toate acestea îi vor asigura accesul pe catwalk-urile celor mai mari case de modă din Europa, experienţa şi reputaţia Agenţiei Gaby’s Models în acest domeniu fiind o garanţie a succesului.

Tags: concurs  modele  satu mare  
1647 vizite
Distribuie pe