Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Din inimă pentru România! Tinerii liberali donează sânge pentru pacienții din spitale
PNL Satu Mare  - Luni, 3 Aprilie 2023

Azi începe săptămâna donării de sânge, o campanie națională inițiată de Tineretul Național Liberal cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății.

În 2023, activitățile dedicate acestei zile sărbătorită anual în 7 aprilie se desfășoară sub tema „Sănătate pentru toți”. Astfel, începând de luni până vineri - noi, tinerii liberali din toată țara vom fi prezenți în centrele de transfuzie sangvină din fiecare municipiu reședință de județ.

Orice persoană care este sănătoasă, într-o stare bună fizică și psihică și care nu a suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni, poate dona sânge. Donatorul trebuie să aibă vârsta între 18-60 de ani și o greutate minimă de 50 kg.

Invităm toate persoanele care îndeplinesc condițiile pentru a dona, să se deplaseze la cel mai apropiat centru de transfuzii și să facă acest gest - pe cât de simplu și sigur - pe atât de necesar celor care au mare nevoie de sânge.

Vă puteți programa oricând și online, campania noastră fiind publică și pe aplicația BlooDoChallenge, disponibilă aici: https://bloodochallenge.com/.

Împreună, putem face bine României! Ne vedem la donare!

910 vizite
Distribuie pe