Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii au recuperat călbasul și șonca de Paști furate din afumătoare
Poliția Comitatului Tolna  - Duminica, 9 Aprilie 2023

Mare bucurie pentru un gospodar din satul Iregszemcse din Ungaria, din apropierea Lacului Balaton, după ce a trecut prin emoții deosebite înainte de Paști! În dimineața din ziua anterioară Paștelui Catolic s-a dus la afumătoarea din curtea sa, să scoată șonca de pe cârlig și s-o fiarbă, așa cum cere tradiția. Doar că... a găsit afumătoarea golită și de șoncă și de călbas și de slană!

Cătrănit, omul a început să caute pe grupurile de Facebook ale producătorilor, să cumpere un dărab de șoncă, fiindcă nu putea să nu pună acest produs tradițional pe masa de Paște.

Noroc cu vecinul, care în dimineața respectivă a observat mișcare suspectă în afumătoare și a și sunat la Poliție. Oamenii legii l-au identificat rapid pe hoț, în persoana unui consătean de 51 de ani, la domiciliul căruia au și găsit produsele furate... mă rog, o parte din ele, ce au mai rămas ;))

Tocmai la timp ca să le returneze chiar în ziua de Paști stăpânului, care deja l-a invitat pe vecinul ”salvator” să-l viziteze în a doua zi de Paști, dacă tot va umbla la stropit, conform tradiției ;)

4379 vizite
Distribuie pe