Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prima ediție Auto & Moto Expo Satu Mare vă așteaptă în week-end în parcarea mall-ului Shopping City
SkyLine Events  - Sambata, 10 Iunie 2023

Prima zi a primei ediții Auto & Moto Expo Satu Mare a atras un număr mare de sătmăreni interesați de cele mai noi modele de mașini lansate de la nivel mondial, iar organizatorii au pregătit și mai multe surprize pe toată durata acestui sfârșit de săptămână.

Numeroase mărci auto de prestigiu sunt prezente, astfel încât vizitatorii au posibilitatea de a cunoaște și experimenta direct cele mai recente dezvoltări tehnologice și elemente de design.










La expoziție veți găsi mașini speciale, vehicule electrice și hibride, precum și mașini de familie, astfel încât fiecare persoană să poată găsi modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor sale.










Scopul principal al Expoziției Auto este de a ajuta vizitatorii să descopere cele mai recente tendințe și inovații din industria auto, precum și avantajele pe care aceste mașini le pot oferi. Experți calificați sunt disponibili pentru a răspunde cu plăcere la orice întrebări și pentru a oferi sfaturi vizitatorilor.
















Fondul muzical al primei zile a fost asigurat de DJ Gabi și DJ Leviciusz, iar sâmbătă și duminică va fi rândul altor artiști locali îndrăgiți să încânte publicul sătmărean, conform acestui program:

969 vizite
Distribuie pe