Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Curse aeriene cu avioane mici între Satu Mare, Nyiregyhaza și Kosice
Aeroportul Internațional Satu Mare  - Miercuri, 30 August 2023

Luni au început zborurile de promovare din cadrul proiectului „Carpathian Small Aviation – new approaches for mobility of persons and goods in Carpathian region”, finanțat prin programul HUSKROUA.

Cei trei pasageri care au beneficiat de aceste prime zboruri (doi la Nyiregyhaza, Ungaria și unul la Kosice, Slovacia) au avut parte de o experiență unică, în care au avut și posibilitatea de a se familiariza cu avioane de mici dimensiuni, combinând plăcerea zborului cu utilitatea acestei noi modalități de transport între aeroporturile din proiect.

”Nu ne-am gândit niciodată că putem într-o perioadă așa scurtă de timp să avem planificat un zbor și o întîlnire de afaceri, iar într-un interval de câteva ore să revenim la Satu Mare. Practic am realizat în 3 ore ceea ce în mod obișnuit ne-ar fi luat cel puțin o zi” - a declarat unul dintre beneficiarii acestor zboruri.

Menționăm că, în cadrul proiectului, cel puțin 40 de persoane pot să beneficieze de aceste zboruri, atât la Nyiregyhaza cât și la Kosice, cu precizarea ca aceste persoane să reprezinte societăți comerciale care își desfășoară activitatea sau care au punct de lucru în județul Satu Mare.

Pentru mai multe detalii legate de modalitatea de înscriere și participare în cadrul acestui proiect, vă rugăm să accesați site-ul: https://www.aeroportulsatumare.ro/marketing.html

1299 vizite
Distribuie pe