Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un Dorel a spart țeava și a lăsat fără apă tot Odoreul. La noapte se ia apa în orașul Satu Mare și comunele limitrofe!
Apaserv Satu Mare  - Luni, 11 Septembrie 2023

Echipa de la firma care lucrează la extinderea rețelei de apă către Medieșu Aurit a spart luni conducta ce alimentează localitatile Odoreu si Berindan în localitatea Martinesti, în zona fostei baze de cereale. O echipă de intervenție de la societatea Apaserv este în teren și încearcă să remedieze cât mai repede aceasta avarie.

În același timp, Apaserv anunță consumatorii că în data de 12 septembrie 2023, între orele 00:30 și 03:00, va avea loc întreruperea furnizării apei potabile către municipiul Satu Mare și următoarele localități limitrofe: Sătmărel, Odoreu, Berindan, Mărtinești, Păulești, Ambud, Petin, Amați, Hrip, Rușeni, Lazuri, Peleș, Pelișor, Nisipeni, Noroieni, Bercu, Dorolț, Dara, Atea, Petea, Micula, Micula Nouă, Bercu Nou, Apateu, Corod, Culciu Mare, Culciu Mic, Vetiș, Oar și Botiz.

Această întrerupere este necesară în vederea realizării lucrărilor de înlocuire a celulelor MT și a transformatoarelor de la Uzina de apă Mărtinești.

Realizarea lucrărilor necesită executarea unor manevre de admitere la lucru, respectiv modificarea căilor de alimentare cu energie electrică a Uzinei de apă Mărtinești și, ca urmare, se impune oprirea uzinei de apă, de mai multe ori.

Pentru evitarea perturbării alimentării cu apă potabilă a populației municipiului Satu Mare și a comunelor limitrofe, aceste opriri se vor executa pe timp de noapte și vor fi aduse la cunoștința clienților, în timp util.

Consumatorii sunt rugați să ia măsurile necesare pentru asigurarea rezervelor de apă în timpul acestor întreruperi programate.

Pe perioada executării lucrărilor, mai exact, pe parcursul lunii septembrie 2023, pot interveni evenimente și avarii neprevăzute, care pot provoca opriri neprogramate ale Uzinei de apă Mărtinești, ceea ce implică întreruperea imediată a furnizării apei potabile, respectiv apariția fenomenului de apă murdară. În astfel de situații, anunțarea întreruperii furnizării apei este ulterioară sistării efective a alimentării cu apă.

Apaserv face eforturi susținute pentru a anunța cât mai operativ avariile în scopul înștiințării utilizatorilor asupra zonei afectate și orei estimate pentru reluarea serviciului la parametri normali. Aceste opriri neprogramate pot apărea numai în cazuri excepționale, iar durata lor va fi egală cu durata remedierii avariilor.

Pentru solicitări și sesizări, vă rugăm să contactați societatea la adresa de email aps@apaservsm.ro  și la numărul de telefon 0261 759 080.

1089 vizite
Distribuie pe