Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Zeci de tineri sătmăreni se pregătesc să devină ”Salvatori din pasiune”
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 27 Noiembrie 2023

Campania “Salvator din pasiune”, derulată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare continuă cu seria a XIII-a, în care un număr de 36 de voluntari au avut parte până în prezent de modulul introductiv general.

Temele principale abordate, precum Pompierii militari în istoria României, Organizarea serviciilor de urgență profesioniste, Rolul și misiunile Inspectoratelor Județene pentru Situații de Urgență au fost completate cu ședințele practice.

Pe parcursul acestora, voluntarii au urmărit, prin exercițiile demonstrative desfășurate de către cadrele militare, autospecialele de intervenție cu tehnica din dotare, respectiv accesoriile utilizate pentru stingerea incendiilor, a descarcerărilor precum și accesoriile de protecție si salvare.

După acest modul introductiv în tainele meseriei de salvator, voluntarii vor continua să-și însușească utilizarea noțiunilor de bază în acordarea primului ajutor calificat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgența “Someș” al județului Satu Mare le transmite mult succes pe mai departe, salutând totodată implicarea, solidaritatea și responsabilitatea civică de care acești tineri dau dovadă.

993 vizite
Distribuie pe