Locale Altele
Luni, 28 Octombrie 2024
Luni, 28 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O centrală termică a luat foc la Livada
ISU „Someș” Satu Mare  - Sambata, 6 Ianuarie 2024

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Someș" al județului Satu Mare a fost alertat în această dimineață, în jurul orei 06:00, să intervină la lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească unde funcționa centrala termică și era depozitată masă lemnoasă.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, fiind solicitat în sprijin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Livada.

S-a intervenit pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la casa de locuit aflată în imediata vecinătate și serele aferente gospodăriei.

În urma incendiului s-a degradat acoperișul din tablă pe o suprafață aproximativă de 120 m² și masă lemnoasă (10 m3). Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jar sau scântei.

* Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro  și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

1018 vizite
Distribuie pe