Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Avansări în grad de Ziua Protecţiei Civile din România
ISU „Someș” Satu Mare  - Miercuri, 28 Februarie 2024

Astăzi, 28 februarie, cu prilejul Zilei Protecției Civile din România, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost organizat un ceremonial militar, în cadrul căruia comanda unității a făcut o retrospectivă a evoluției Protecției Civile în România.

Mesajele autorităţilor cu ocazia aniversării a 91 de ani de Protecţie Civilă în România au fost urmate de festivitatea de avansare în gradul următor, înainte de termen, a 4 cadre militare (1 ofiţer şi 3 subofiţeri) care s-au remarcat în activitatea desfăşurată în cadrul inspectoratului.

În gradul de căpitan a fost avansat Mondoca Vasile Florin, în gradul de plutonier adjutant șef- Gati Sînziana Nicoleta, în gradul de plutonier adjutant - Magda Ionuț Florian, în gradul de plutonier major - Șimon Ovidiu Mihai.

La final, toți cei prezenți la ceremonialul militar au făcut un tur pe platoul Detașamentului  de Pompieri Satu Mare, unde a fost prezentată parte din tehnica de intervenție specifică, din dotarea inspectoratului.

1226 vizite
Distribuie pe