Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un pieton a murit după ce a ajuns sub roțile unui TIR la Băbășești
ISU „Someș” Satu Mare  - Marti, 5 Martie 2024

Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit în această seară cu o autospecială cu modul de descarcerare pentru extragerea unei victime de sub roțile unui TIR pe raza localității Băbășești.

La fața locului s-a deplasat și echipajul medical de terapie intensivă, însă victima, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu mai prezenta semne compatibile cu viața.

Potrivit comunicatului de presă transmis ulterior, în jurul orei 19.15, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 19F, în afara localității Băbășești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un pieton, care s-ar fi deplasat pe partea carosabilă, ar fi fost acroșat de un autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani din Iași.

În urma impactului, pietonul ar fi căzut pe partea carosabilă și ar fi fost lovit de un ansamblu de vehicule, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 59 de ani, din Satu Mare.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul pietonului.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii identității persoanei decedate și a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

1206 vizite
Distribuie pe