Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cutezătorii Munților au făcut anuala drumeție la Poiana Ghioceilor din Codru
  - Duminica, 17 Martie 2024

Drumeția anuală la Poiana Ghioceilor este unul dintre evenimentele pe care Asociația ”Cutezătorii Munților” la organizează în fiecare an și la care participă sute de sătmăreni de toate vârstele, de la copilași cărați în brațe până la bunicii lor.

Ca locație, Poiana Ghioceilor se găsește spre Vârful Lespezi, aflat între localitățile Socond și Cuța din inima Codrului. Zona este o minunăție de rezervație naturală, pe care o poți admira atât cât țin ghioceii și leurda. De aceea, momentul ales pentru a veni aici chiar este unul unic și îl face de neuitat.

Și anul acesta au răspuns invitației peste 110 persoane, dintre care aproximativ 55 copii și adolescenți, printre aceștia numărându-se și 27 de tineri de la Asociația ”Acoperământul Maicii Domnului”, conduși de coordonatorul Alina Florea Pop.

Evenimentul are și o latură caritabilă, un astfel de exemplu fiind și drumeția de sâmbătă, la care participarea a inclus invitația de donații benevole, prin care s-au strâns 810 lei (la fața locului și în cont la înscriere) și mai multe formulare tip 230, cu cei 3,5% din impozitele anuale ce au fost donate de participanți asociației.







Astfel, toți participanții au contribuit, prin generozitatea lor, la deplasarea și bucuria tinerilor de la Acoperământul Maicii Domnului. Banii din donații sunt directionați constant pentru a sprijini participarea copiilor din mediile vulnerabile la activitățile din natură.



















1335 vizite
Distribuie pe