Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Kids playin’
SM Online  - Marti, 17 Noiembrie 2009

Da, ştim, vă întrebaţi WTF? Ştim că se întâmplă lucruri mai importante în judeţ, ştim că vin alegerile bla-bla şi ştim că riscăm o scădere drastică de trafic pe ziua asta. Da’ pozele-s mişto.


 

Dacă v-aţi revenit din uimire, citiţi următoarea ştire, primită pe adresa redacţiei şi formulată în stilul plin de candoare al limbajului de lemn didactic:

 

Preşcolarii grupei mari de la Grădiniţa cu Program Săptămânal din Ardud au vizitat zilele trecute Gara CFR Satu Mare, Autogara şi Grădina Romei. Excursia micuţilor a făcut parte din proiectul „Mijloace de transport azi, mâine şi ieri”.


 

Copiii din grupa mare vor mai participa la două concursuri în următoarele săptămâni. Este vorba despre concursul naţional „MAC cel isteţ” şi concursul internaţional „SMARTY”, ei străduindu-se, astfel, să dovedească părinţilor că merită cadourile Moşului.

 

Mda, textul e aşa cum e, dar fotografiile spun totul. Dacă nu v-a lovit acum nostalgia pentru vremurile în care eram cu adevărat fericiţi şi nu ştiam cine-i ăla Băsescu, înseamnă că sunteţi cauze pierdute.


 

P.S: Nu, nu avem nici o treabă cu educatoarea.

1627 vizite
Distribuie pe