Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
După orice ploicică, Satu Mare devine Veneția Ardealului
Florin Răchitan  - Joi, 30 Mai 2024

Așa cum ne-am obișnuit în fiecare primăvară și vară, Satu Mare devine un fel de Veneție după orice ploicică mai de Doamne-ajută.

În seara de joi, peste Satu Mare s-a abătut o furtună moderată, clasificată la Codul Galben, care a ținut câteva zeci de minute, suficient încât toate străzile principale din oraș, cele cu care se laudă Primăria că le-a modernizat în ultimii ani, să poată fi străbătute mai degrabă de gondole.

Iar de pasajele de pe Botizului sau Soarelui nici nu mai vorbim, cu acelea s-au obișnuit deja sătmărenii resemnați. Asta în ciuda proiectului european pe care ”cuibul grofilor” de la Apaserv a spart sute de milioane de euro din fonduri europene, pentru ”extinderea și modernizarea rețelelor de canalizare”.

Dar măcar s-a făcut fântână rojosin în față la statuia lui Lucaciu, arată fain în pozele de Instagram făcute și distribuite de firme de servicii și presă care au încasat zeci de mii de euro numai în ultima jumătate de an de la Primărie, alături de pozele frumoase cu apusurile minunate de soare în orașul pe care-l iubim foarte tare de pe noua pasarelă către depozitele mall-ului, care se bălăngăne la orice adiere de vânt.

Consilierul local liberal Victor Cernea, care a dat de pământ cu grofii în toate ședințele din acest mandat, a ieșit și astă-seară pe teren, pe străzile inundate ale Sătmarului:





3806 vizite
Distribuie pe
sătmărean
Bine ca nu e PNL-ul la putere ca atunci apa ar ajunge chiar si in interiorul autobuzelor, cum s-a intamplat anul trecut la Cluj:

https://www.youtube.com/watch?v=wRembBOM_As

Profesionalismul administratiei PNL: https://www.youtube.com/watch?v=YkoOOoDBl8w

:)))
2024-06-03 11:40:17