Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
215 de copii sătmăreni instituționalizați și din medii defavorizate vor fi sărbătoriți de Ziua Internațională a Copiilor
Asociația Acces la Viitor  - Vineri, 31 Mai 2024

De 1 Iunie, copiii asistați social și nu numai din judetul Satu Mare vor avea parte de distracție la ”Zâmbete În Insula De Bucurie”. Evenimentul organizat de Asociația ”Acces La Viitor”, ajuns la ediția a VIII-a, aduce și de această dată surprize, jocuri și concursuri beneficiarilor campaniei, cu un decor de poveste, însoțit de muzică și voie bună.

Fiind un picnic în aer liber, copiii se bucură de pizza, tort, înghețată și sucuri, iar competiția de fotbal, sesiunea de Happy Dance cu Brigitte sau concursul de Miss vin să întregească sărbătoarea dedicată în exclusivitate celor peste 200 de copii aflați în grija DGASPC Satu Mare și din medii defavoriazate, beneficiari ai altor ONG-uri sătmărene, invitați la petrecere. Un moment plin de însemnătate și emoție este premierea tinerilor care urmează să iasă din sistem la împlinirea majoratului și terminarea studiilor obligatorii.

Întâlnirea are loc sâmbătă, 1 iunie, de la ora 10.00, la Taberele Școlare Satu Mare.

Mulțumim partenerilor: DJST Satu Mare, DGASPC Satu Mare și Asociației STEA, precum și sponsorilor: BCR Satu Mare, Art Brutăria Micu, Pizzeria Gemelli, Derșidan SRL, W&J, Dărăban TOPO , POLIPOL, Pufuleți Alina, I.I.Mihaela Jucan, Artificii Satu Mare, Notar Codrean Adina Gheorghina, ingineri autorizați de pe lângă Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Satu Mare.

836 vizite
Distribuie pe