Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident la Mădăras între un autocar și o dubă. Pasager în stop cardiac, salvat de la moarte de echipajul SMURD
Poliția Satu Mare  - Marti, 18 Iunie 2024

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au fost solicitați marți dimineața, în jurul orei 05.45, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor la un accident rutier produs în localitatea Mădăras.

Echipajele operative sosite la fața locului au constatat ca în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme, un autobuz cu 20 de călători și o autoutilitară aparținând unei firme de curierat rapid cu două persoane încarcerate.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 22 de ani, din localitatea Ardud, în timp ce ar fi condus o autoutilitară, pe DN19A, în localitatea Mădăras, ar fi intrat în coliziune cu un autobuz condus de către un bărbat, de 52 de ani, din localitatea Bobota.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului autoutilitarei și a unui pasager al acesteia de 46 de ani.

De asemenea a rezultat și vătămarea corporală a patru pasagere din autobuz, cu vârste cuprinse între 36 și 60 de ani.

S-a procedat cu celeritate la extragerea victimelor încarcerate, dintre care, o persoană de sex masculin cu vârsta de 46 de ani, în stare de inconștiență.

După zeci de minute de manevre de resuscitare echipajele medicale au reușit să îi restabilească pulsul. Ulterior, acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

În urma evaluării medicale au mai fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare, șoferul autoutilitarei aflat în stare gravă și alți patru pasageri ai autobuzului, care prezentau contuzii ușoare.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului autobuzului rezultatul a fost negativ.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă , în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

2041 vizite
Distribuie pe