Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un șofer beat, în vârstă de 71 de ani, s-a răsturnat cu TIR-ul în șanț la Iojib
Poliția Satu Mare  - Marti, 18 Iunie 2024

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat să intervină în acestă dimineață, în jurul orei 04.30, în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un ansamblu TIR, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un cetățean maghiar, de 71 de ani, în timp ce ar fi condus un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă, pe DN 1C, între localitățile Iojib și Apa, a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanț.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului ansamblului de vehicule. Pompierii militari au procedat la extragerea victimei, care a fost predată echipajelor de prim ajutor aflate la locul evenimentului.

În urma evaluării medicale, bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului a rezultat o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i  prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

1694 vizite
Distribuie pe