Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu pe acoperișul fostului Hotel Dacia din cauza unei țigări aruncate la întâmplare
ISU „Someș” Satu Mare  - Miercuri, 31 Iulie 2024

Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat în această dimineață,  în jurul orei 05.00, să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la fostul Hotel Dacia, aflat în reabilitare în centrul  municipiului Satu Mare.

Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare încadrat de o autospecială de stingere cu apă și spumă, autoscara mecanică și echipajul de prim ajutor SMURD B2.

Ajunse la fața locului, forțele profesioniste au constatat că incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 15m² la structura de lemn a acoperișului.

S-a intervenit de urgență pentru localizarea, limitarea și lichidarea incendiului înaintea propagării acestuia la întreg acoperișul și la clădire.

Incendiul a fost lichidat în limitele găsite, iar din primele cercetări efectuate la fața locului, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost stabilită ca fiind o țigară aruncată la întâmplare.

1199 vizite
Distribuie pe