Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Shopping City Satu Mare găzduiește un concert de senzație cu Olivia Addams și Mario Fresh
Shopping City Satu Mare  - Miercuri, 31 Iulie 2024

Shopping City Satu Mare promite o seară plină de muzică și energie pe 2 august, începând cu ora 18:00. Evenimentul mult așteptat le va aduce sătmărenilor un show inedit cu artiștii Olivia Addams și Mario Fresh, în parcarea și pe terasa de la nivelul 1 al centrului comercial.

Evenimentul face parte din proiectul-umbrelă, SPOT Festival, cunoscut drept cel mai lung festival neoficial, care cuprinde anul acesta 35 de concerte în 14 orașe ale țării.

Invitații speciali așteptați în Shopping City Satu Mare vor fi nimeni alții decât Olivia Addams și Mario Fresh, care vor încânta publicul cu prestații live de excepție.

DJ George Matioc va deschide seara cu un set energic, iar Open Wings Studio va oferi un moment special de dans. Începând cu ora 19:00, Olivia Addams este așteptată în lumina reflectoarelor, urmată apoi de Mario Fresh, după ora 20:00.

Accesul la concert este gratuit, în baza contului SPOT. Iubitorii de muzică sunt așteptați de la ora 18:00 cu momente artistice din partea organizatorilor, perfecte pentru a-și crea experiențe de neuitat. În plus, evenimentul va include și alte surprize pentru utilizatorii aplicației SPOT, atât pentru cei noi, cât și pentru cei deja existenți.

Mai multe detalii despre recompensele din aplicație, precum și despre eveniment pot fi găsite pe site-ul Shopping City Satu Mare, dar și pe paginile de Instagram și Facebook ale centrului comercial.

1368 vizite
Distribuie pe