Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident grav între o mașină și un microbus la Dorolț
ISU „Someș” Satu Mare  - Marti, 6 August 2024

Detașamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit marți dimineața la un accident rutier produs în localitatea Dorolț între un autoturism și un microbus.

La fața locului s-au deplasat 11 cadre militare cu o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă.

Ajunși la locul interventiei, pompierii au procedat la extragerea   conducătorului microbuzului, pe care l-au predat în condiţii de siguranţă echipajelor medicale prezente.

Concomitent cu misiunea de descarcerare s-a acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor.

În urma evenimentului, două persoane, șoferul microbuzului,  un bărbat de  aproximativ 20 ani și pasagerul din dreapta acestuia, o persoană de sex feminin cu vârsta de aproximativ 40 ani au fost transportate de către echipajele medicale prezente la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 21 de ani, din județul Maramureș, s-ar fi angajat în depășirea unui autoturism și ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un bărbat de 25 de ani, din județul Bistrița-Năsăud.

Din producerea evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 21 de ani, precum și a unei femei de 44 de ani, din județul Sibiu, pasageră a aceluiași autovehicul.

Conducătorul auto de 25 a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul de 21 de ani nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi prelevate mostre biologice în vederea determinării unei eventuale alcoolemii.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

1928 vizite
Distribuie pe