Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Patricia Vălean este Miss Boboc CN „Mihai Eminescu”
Sergiu Lenghel  - Sambata, 21 Noiembrie 2009

Cele mai frumoase boboace ale Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" s-au întrecut vineri seara în cel mai reuşit concurs de frumuseţe din seria "Miss-urilor" de anul acesta.


Casa de Cultură a Sindicatelor a fost gazda unui spectacol caracterizat de stilul country. Concurentele au început showul îmbrăcate în "western girls", într-o atmosferă de Vest Sălbatic.
 

 

La proba de cultură generală, prezentatorul Ovidiu Chilinţan a încercat să le pună în dificultate pe fete, însă acestea au trecut testul cu brio.


 

Proba de talent a fost cea mai spectaculoasă dintre toate, boboacele jucând roluri de personaje din filme celebre. Trupa de dans "Celtic Feet" din Tăşnad a făcut un spectacol de step irlandez, iar solistul sătmărean Rareş Jucan a intrat pe scenă alături de noii săi colegi de la "Crazy Dancers".
 

 

Nu a lipsit nici parada modei, fiind prezentată o colecţie de ţinute de seară a designerului Anamaria Ullman, asistată de Cristina Păcuraru, aceasta din urmă fiind elevă în clasa a XII-a şi aspirantă la un loc o facultate din domeniu.
 

 

Recitalul Andei Adam a pregătit publicul care a petrecut la after-party cu Dj Adrian Eftimie şi Rosario Internullo, la Club Zambara şi Bora-Bora.
 

 

Juriul a avut o misiune grea de îndeplinit pentru alegerea premiantelor din cele 12 concurente. Patricia Vălean a fost desemnată Miss Boboc 2009 Colegiul Naţional "Mihai Eminescu", iar colega ei de clasă, Crina Mărcuţ, a ocupat locul II. Pe ultima treaptă a podiumului a urcat Lorena Silaghi, fiica fostului ministru liberal Ovidiu Silaghi.
 

 

A mai fost acordat premiul Miss Popularitate, câştigat de Sintia Fanea, iar Bianca Mara Pop primit premiul special din partea SM Online, constând într-o cină romantică oferită de restaurantul-pizzerie "Class".
 

 

Trebuie subliniat faptul că, în urma voturilor exprimate de cititorii SM Online, premiul special ar fi trebuit să-i revină Patriciei Vălean, dar printr-un gest nobil şi la înţelegere cu toate celelalte concurente, proaspăt aleasa Miss Boboc CN „Mihai Eminescu” a renunţat la acest premiu în favoarea colegei sale. Bianca ne-a declarat că-l va invita pe prietenul ei la cină, iar noi facem cinste.



Click aici pentru mai multe poze!!!
9689 vizite
Distribuie pe