Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Secretarul de stat sătmărean Cristian Valer Beșeni la Salonul Auto București
PNL Satu Mare  - Miercuri, 2 Octombrie 2024

Secretarul de stat în Ministerul Mediului, sătmăreanul Cristian Valer Beseni, a participat la deschiderea Salonului Auto București 2024, eveniment ce are loc în perioada 1 – 6 octombrie 2024, la ROMEXPO.

Ediţia din acest an aduce în prim-plan modele concept, premiere naţionale şi noutăţi auto ale sezonului 2024-2025, dar şi oferte speciale ale unor companii de succes.

”Mobilitatea electrică are şi anul acesta o reprezentare impresionantă, păstrând astfel trendul de dezvoltare şi extindere al acestui segment din ce în ce mai important în industria auto la nivel global. Numeroase companii expozante prezintă vehicule electrice, de la maşini şi scutere, până la biciclete electrice, alături de staţii de încărcare şi tehnologii de ultimă generaţie, aparținând unor companii de top. Și pentru că tot suntem în perioada de accesare a fondurilor în programul Casa Verde Fotovoltaice, să nu uităm că pe lângă costuri mai mici de întreţinere marele avantaj al unui autoturism electric, este posibilitatea de a îţi produce singur acasă carburantul, dacă eşti beneficiar de energie verde de panouri fotovoltaice”, a precizat secretarul de stat în discursul său.

SAB 2024 prezintă peste 600 de branduri din domeniul echipamentelor, spălătoriilor self service, pieselor, accesoriilor şi serviciilor din domeniu, acestea fiind reprezentate pe o suprafaţă interioară şi exterioară de peste 7.000 de metri pătraţi, iar pasionaţii de moto au ocazia să descopere o gamă largă de produse pe două roţi.

În plus, RoMotion Simulator prezinta în stand trei simulatoare captivante: simulatorul auto 3DOF, un monster truck şi simulatorul roller de tip consolă. Simulatorul auto este echipat cu un calculator performant de ultimă generaţie, sistem audio 2.1, setup volan Logitech G29 plus pedale şi scaun R Seat, oferind o experienţă de condus realistă. Simulatorul Virtual Coaster asigură o senzaţie plină de adrenalină prin vederea la 360 de grade, înălţimea şi viteza fiind accentuate de efectele vizuale impresionante.

De asemenea, pentru pasionați, există o zonă cu automobile istorice unice sau foarte rare, organizată de Clubul Vehiculelor De Epoca, iar micii vizitatori au ocazia să se întâlnească şi să facă fotografii cu personajul îndrăgit Fulger McQueen, maşina emblematică din filmul ”Cars”.

909 vizite
Distribuie pe