Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Liberalii sătmăreni și-au sărbătorit seniorii cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor
PNL Satu Mare  - Vineri, 4 Octombrie 2024

Un moment special și de apreciere pentru seniorii liberali sătmăreni a avut loc la restaurantul Poiana Codrului, acolo unde membrii și simpatizanții Organizației de Seniori a PNL Satu Mare au fost invitați la o petrecere cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor.

Ei au avut parte de momente artistice, muzică, dans și voie bună și au primit flori și un tort uriaș de la membrii conducerii PNL Satu Mare.

”Părinților și bunicilor noștri le datorăm tot respectul, prețuirea și dragostea noastră! Nu o dată pe an, ci în fiecare zi! Părul lor cărunt ne spune povestea de o viață, greutățile și suferințele pe care le-au trăit, dar și sacrificiile pe care le-au făcut pentru ca noi să ne facem mari! Avem datoria ca lor, seniorilor noștri, să le împlinim visurile, adică să fim buni creștini, să ne iubim țara, să ne respectăm tradițiile și să le ducem mai departe, să fim onești și să muncim pentru binele comunității noastre. Dragostea sinceră și adevărată înțelepciune o găsim doar la seniorii noștri” – a transmis, în discursul său, președintele PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma.



















1041 vizite
Distribuie pe