Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Florin Gal l-a denigrat pe Facebook pe Adrian Cozma, iar acum e bun de plată pentru daune morale
Florin Răchitan  - Marti, 15 Octombrie 2024

Înalta Curte de Casație și Justiție a României a dat sentința finală în procesul intentat de deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, împotriva pârâtului Florin Gal în urma unei campanii de denigrare pe Facebook, menținând sentințele anterioare ale Tribunalului Satu Mare și Curții de Apel Oradea prin care acesta din urmă este obligat la plata unor despăgubiri pentru daune morale în valoare de 10.000 de lei.

Numele lui Florin Gal este cunoscut sătmărenilor atât din politică, de pe vremea când a fost lider al tineretului PD-L, cât și din scandalul concesionării frauduloase a Hotelului Sport, în urma unei licitații aranjate împreună cu fratele său, pe vremea când aceștia au fost, cu schimbul, directori ai Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJST), pe baza unui sistem patentat de regimul Băsescu.

Amândoi au fost condamnați la închisoare (fratele său a scăpat cu suspendare) într-un dosar DNA mai stufos, care cuprindea și diverse contracte atribuite propriei lor firme pentru lucrări sau aprovizionare a Taberelor Școlare aflate în administrarea DJST Satu Mare, aceeași firmă care a concesionat și a lăsat în paragină hotelul din zona centrală a orașului.

Până la urmă, Hotel Sport a revenit în administrarea statului, iar Primăria Satu Mare are planuri pentru renovarea și modernizarea clădirii (e adevărat, de câțiva ani tot are planuri...).

Chiar dacă a stat în pușcărie, Florin Gal nu s-a cumințit și, odată ieșit de la pârnaie, s-a apucat să se joace de-a activistul civic pe Facebook, unde a luat în vizor mai mulți politicieni și jurnaliști locali. S-a remarcat mai ales cu o serie de postări scrise în perioada August – Octombrie 2022 în care îl denigra pe deputatul liberal Adrian Cozma cu metode infantile, precum pocirea numelui de familie sau termeni jignitori despre funcția sa în conducerea organizației județene a partidului.

S-a și găsit pe cine să denigreze: fix pe deputatul avocat de profesie :)))))

Acesta n-a stat prea mult pe gânduri și l-a dat în judecată, iar acum, după doi ani de procese în toate instanțele posibile din România, a câștigat definitiv, iar Facebookerul cu antecedente penale are să-i dea o sumă cam cât valoarea mașinii sale burdușite cu țigări de contrabandă, confiscată de vameșii ucraineni în această primăvară ;))

965 vizite
Distribuie pe