Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu la un atelier de prelucrare a lemnului de pe strada Depozitelor din Satu Mare
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 21 Octombrie 2024

Luni dimineața, în jurul orei 10.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență SOMEȘ al județului Satu Mare a fost alertat să intervină pentru lichidarea unui incendiu produs în municipiul Satu Mare, pe strada Depozitelor la un operator economic cu activitate în prelucrarea lemnului.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost dislocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu 22 de cadre militare.

Ajunse la locul intervenției, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajări de fum la sistemul de exhaustare a rumegușului și la nivelul podului halei de producție unde ardea praful de rumeguș.

Forțele profesioniste au intervenit concomitent pentru localizarea și  limitarea incendiului, reușind lichidarea acestuia în limitele găsite și evitând astfel propagarea flăcărilor la întreaga hală de producție.

În urma incendiului au ars aproximativ 400 m² din suprafața podului halei și aproximativ 60 m² din sistemul de exhaustare rumeguș.

Din fericire nu au existat victime și nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind scântei mecanice provenite de la un utilaj de prelucrare a lemnului.

549 vizite
Distribuie pe