Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Razie în zona Careiului, amenzi de peste 20.000 lei
Poliția Satu Mare  - Joi, 24 Octombrie 2024

În cursul zilei de 22 octombrie a.c., polițiștii sătmăreni au desfășurat o acțiune cu efective mărite, de tip ,,Razie", pe raza comunelor Moftin, Urziceni și Berveni,  precum și pe drumurile naționale și județene aflate în zona de competență.

La această acțiune au fost angrenați polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică precum și jandarmii sătmăreni și polițiștii de frontieră.

Activitățile polițienești au vizat prevenirea și combaterea oricăror fapte cu violență, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea și combaterea traficului și consumului de substanțe interzise și traficului de persoane, a infracțiunilor silvice sau depistarea participanților la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulația pe drumurile publice.

Asigurarea climatului de ordine și siguranță publică s-a realizat prin legitimarea a peste 120 de persoane, verificarea a peste 60 de autovehicule care circulau în zona de competență, precum și punerea în executare a cinci mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul poliției.

Polițiștii au aplicat 52 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de peste 20.000 de lei.

De asemenea, în cadrul acțiunii a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce în cazul a 4 conducători de autoturisme.

Activitatea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliția Română, pentru a menține un climat de ordine și siguranță publică și a descuraja fenomenul infracțional.

176 vizite
Distribuie pe