Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Miss Boboc Liceul de Artă
Sergiu Lenghel  - Sambata, 28 Noiembrie 2009

Liceul de Artă "Aurel Popp" Satu Mare şi-a desemnat cele mai frumoase boboace vineri seara la Casa de Cultură a Sindicatelor. Opt concurente s-au întrecut pentru titlul de Miss Boboc 2009, în cadrul unui concurs desfăşurat într-o atmosferă "Retro", ce amintea de anii "50 - "60.


 

Membrii clubului "Eagle Bikers" au intrat cu motocicletele pe scenă, motoarele cu mulţi cai putere devenind principala atracţie din spatele cortinei.
 


Până şi "micuţa de la Cununiţa" - Dana Huja, elevă a liceului - nu s-a putut abţine să nu încerce una din motociclete, dar numai după ce şi-a dat jos ţinuta populară.

 

Cuplul de prezentatori Mircea Deac - directorul Şcolii de Artă şi Raluca Jofi - ştirista de la Nord-Vest TV, le-au supus pe boboace unor probe prin care acestea au arătat cât sunt de talentate.
 

 

Unele au dansat, altele au cântat, însă toate au primit aplauze din partea publicului. Concertul susţinut de Connect-R a ridicat sala în picioare, iar publicul nu-l mai lăsa pe solist să iasă de pe scenă.


 

Juriul a avut o sarcină dificilă, însă cea care a primit coroniţa şi titlul de Miss Boboc Liceul de Artă "Aurel Popp" 2009 a fost Melissa Ruba.
 


Locul II a fost obţinut de către Diana Paşca, care a mai primit şi un premiu special din partea clubului "Eagle Bikers". Mihaela Supuran s-a situat pe locul III, fiind catalogată de colegi drept "rockeriţa liceului".


Click aici pentru mai multe poze!!!
9690 vizite
Distribuie pe