Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Finala "Megadance" la Club Infinity
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 2 Decembrie 2009

Primul concurs pentru sătmărenii dornici de a se afirma în arta dansului va avea finala vineri seara în clubul Infinity.
 

 

În urma celor trei preselecţii desfăşurate pe parcursul lunilor octombrie şi noiembrie, finala "Megadance" se anunţă a fi un show incendiar cu invitaţi speciali, unde un număr de 18 concurenţi vor fi testaţi de un juriu condus de coregrafa Erika Lucaci.


 

Fiecare participant va avea posibilitatea să vină cu un partener de dans, în funcţie de proba aleasă. Se va dansa freestyle, break, krump, R&B, oriental, arăbesc, streetdance şi dance mix.
 

 

Iniţiativa acestui tip de concurs, unic în judeţul nostru, îi aparţine coregrafei Erika Lucaci, care intenţionează să-şi înfiinţeze o trupă de dansatori profesionişti, prin care tinerii care au intrat în finala de vineri vor putea participa la diferite evenimente din ţară şi străinătate.
 

 

Concursul va începe la ora 21.00, preţul biletului fiind de 5 lei. Printre invitaţi se numără percuţionistul Cserey Csaba, trupele de dans B-Elements şi Energy, un tânăr cu numele de scenă "2 Shae", care va cânta şi va face beatbox în acelaşi timp, iar solista de muzică uşoară Carla Mureşan va interpreta mai multe cover-uri celebre.
 

 

Se vor acorda trei premii pentru cinci categorii de dans, concurenţii primind cupe şi diplome din partea organizatorilor.
 

2118 vizite
Distribuie pe