Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Căsătorii de o zi la PD-L
Sergiu Lenghel  - Duminica, 14 Februarie 2010

Marş nupţial, verighete, certificate de căsătorie şi un ofiţer de stare civilă. În aplauzele tinerilor democrat-liberali, mai multe cupluri de îndrăgostiţi din Satu Mare şi-au unit destinele în sediul partidului din Piaţa Libertăţii.
 

 

La iniţiativa Organizaţiei Judeţene de Tineret a PD-L, sâmbătă după-amiaza au fost oficiate căsătorii valabile 24 de ore, în întâmpinarea Zilei Îndrăgostiţilor.

 

"V-aţi prezentat astăzi în faţa autorităţilor PD-L pentru a vă căsători... de bunăvoie şi siliţi de împrejurări" - au fost cuvintele "ofiţerului de stare civilă". Ciprian Ioan Solomeş, membru al OT PD-L, a avut o sarcină dificilă, în doar 30 de minute căsătorind nouă cupluri de sătmăreni.
 

 

Ce-i drept, unii au fost deja căsătoriţi pe bune, însă au încercat şi o astfel de experienţă, mai ales că au avut ocazia să arate cât de mult se iubesc, iar unii tineri au profitat de ocazie şi le-au spus prietenilor că acesta este cadoul de Valentine"s Day.
 

 

Preşedintele interimar al OT PD-L Satu Mare, Florin Gal, spune că în acest mod, cuplurile au ocazia să-şi oficializeze simbolic relaţia prin căsătorii de o zi, aceasta devenind deja o tradiţie în rândul organizaţiei.


 

Căsătoria de o zi le-a prins bine unor tineri, care ne-au declarat că vor să-şi pună pirostriile în curând, însă au recunoscut că emoţiile nu i-au ocolit, chiar dacă totul a fost doar o "repetiţie" pentru nunta cea adevărată.
 

 

Bota Anca şi Vlad, după cum apar numele lor pe „certificatul de căsătorie”, sunt împreună de mai bine de un an. El are 20 de ani, iar ea doar 18 şi se gândesc încă de pe acum să rămână împreună pentru tot restul vieţii. Rezmuves Ştefan şi Mihaela sunt căsătoriţi de şapte ani, dar s-au bucurat de această ocazie. "Stăm prin apropiere, mergeam la cumpărături şi ni s-a părut interesant să facem asta. E o amintire frumoasă" - spune Ştefan.
 

 

Suciu Cosmin şi Denisa, Petkes Tibor şi Anita, Sălăgean Vlad şi Simina, Baloş Romică şi Ana-Maria, Zigler Emanuel şi Bianca, Dragoş Sebastian şi Ana, Misko Istvan şi Denisa, sunt celelalte cupluri care au spus "DA" în prezenţa a zeci de tineri democrat-liberali veniţi sâmbătă la sediul partidului.

4123 vizite
Distribuie pe