Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mărţişoare pentru sătmărence
Sergiu Lenghel  - Luni, 1 Martie 2010

Suntem convinşi că toate sătmărencele au primit mărţişoare în prima zi a primăverii, însă unele au avut norocul să le primească de la cine nici nu se aşteptau. Primele surprinse plăcut au fost şoferiţele aflate în trafic în Piaţa Libertăţii, la orele amiezii.


 

Agenţii din cadrul  biroului Poliţiei Rutiere, în frunte cu şeful lor, Cătălin Dănciuţ, au tras pe dreapta doamnele şi domnişoarele aflate la volan. În sensul giratoriu din faţa hotelului Aurora ei au oferit 100 de mărţişoare şoferiţelor care-şi pregăteau actele pentru control. Deşi unele tinere "au uitat" să circule cu centura de siguranţă pusă, de data aceasta au fost iertate de poliţişti. Acţiunea se va repeta şi de 8 martie, când sătmărencele aflate în trafic vor primi câte o floare de la poliţişti.
 





 

Şi jandarmii au pregătit o surpriză de 1 Martie. La sediul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au fost invitate colegele noastre din presă, care au fost felicitate de colonelul Gheorghe Avram şi preotul militar Cristian Silaghi. Ziaristele au primit fiecare câte un mărţişor şi o floare, la fel ca cele 17 angajate ale inspectoratului, prezente şi ele la acest eveniment.
 


 

Cu ocazia zilei de 1 Martie şi Organizaţia Judeţeană de Tineret a PD-L Satu Mare a împărţit, la fel ca în fiecare an, mărţişoare confecţionate chiar de ei. Peste 150 de membri au fost mobilizaţi în tot judeţul, astfel de acţiuni având loc şi în localităţile Carei şi Negreşti-Oaş.
 



 

La Satu Mare, tinerii democrat-liberali au împărţit mărţişoare prin centrul oraşului, aceştia pregătind circa 7.000 de cadouri pentru femei. Restul de 10.000 au fost împărţite de celelalte organizaţii locale. Totodată, Organizaţia Municipală de Femei a PD-L a dăruit proaspetelor mămici internate la Spitalul Judeţean câte un mărţişor.

1991 vizite
Distribuie pe