Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Îmbătrânire digitală pentru găsirea copiilor dispăruţi
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 21 Aprilie 2010

Tehnica de îmbătrânire digitală utilizată în cazul minorilor dispăruţi de mai mult timp vine în sprijinul poliţiştilor sătmăreni. Dispariţia unor persoane plecate de acasă de mai mulţi ani reprezintă una din problemele care pot apărea în mediatizarea acestor cazuri.

 

Imposibilitatea de a da publicităţii o fotografie recentă a unor copii dispăruţi îngreunează munca poliţiştilor, mai ales că fotografiile primite de la părinţi fie nu sunt recente, fie sunt deteriorate.

În majoritatea cazurilor, pe măsură ce anii trec, fotografia devine nerelevantă, persoana dispărută modificându-şi fizionomia.

 

Prin urmare, cu sprijinul Centrului Român pentru Copii Dispăruţi şi Exploataţi Sexual - Focus, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare aduce în atenţie cazul Ecaterinei Varga, dispărută în anul 1998.

Născută pe data de 3 iulie 1989, Ecaterina a dispărut din centrul localităţii Boghiş, comuna Doba, pe când avea doar 9 anişori.

Cei care pot furniza orice informaţii în legătură cu persoana dispărută sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

2031 vizite
Distribuie pe