Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
"Strong Man Show" la ştrandul Carei
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 28 Aprilie 2010

La deschiderea oficială a sezonului 2010, ştrandul termal din Carei va fi gazda unui concurs internaţional de forţă în care se vor întrece cei mai musculoşi sportivi.

Concursul Internaţional cu Oameni Puternici - "Strong Man Show", are loc sâmbătă de la ora 14.00 şi vor fi prezenţi doi sportivi din Serbia, patru din Ungaria şi doi din România.

 

Cei opt concurenţi participă frecvent la competiţii sau demonstraţii gen "Strong Man" în toată Europa.

Concursul se va desfăşura pe perechi, după modelul competiţiilor internaţionale şi va cuprinde patru probe: ridicarea unui buştean din poziţia înclinat la 45 grade, trasul unui camion pe o distanţă de 20 metri, căratul de greutăţi de 500 kg pe spate - mersul fermierului - căratul de blocuri din piatră cu greutate de 140 de kilograme pe o distanţă de 20 metri, contracronometru.

 

Concursul va fi arbitrat de Darázs Ádám, cunoscut drept unul dintre cei mai puternici zece oameni din Europa. Organizatori: Centrul Cultural al Municipiului Carei, Ştrandul Termal Carei şi firma Big Security. Nu se percepe taxă de intrare separată pentru concurs, fiind valabil biletul de intrare la ştrand.

2917 vizite
Distribuie pe