Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cine-i născut în luna mai...
Florin Răchitan  - Miercuri, 26 Mai 2010

După cum le-a fost înțelegerea, pensionarii din Clubul Înțelepților s-au întâlnit miercuri la Restaurantul Paloma pentru a-și sărbători colegii de generație care au avut zilele de naștere în cursul lunii mai.


 

Ei s-au distrat pe cinste, bucurându-se de generozitatea omului de afaceri Vasile Lup, care le-a oferit gratuit membrilor clubului nu doar spațiul pentru petrecere, dar și meniul gustos, precum și mici cadouri pentru toți sărbătoriții, 29 la număr.


 

Tonul petrecerii a fost dat de președintele Asociației Pensionarilor din Satu Mare, Mircea Marian, care, cu umorul său specific, și-a anunțat colegii că tocmai “s-au ieftinit pensiile”, potrivit ultimelor decizii ale Guvernului, apoi a lăudat gazda pentru gestul nobil de a le oferi o asemenea bucurie celor de care par să fi uitat autoritățile.


 

Vasile Lup a vorbit puțin și cu modestie, urându-le petrecere frumoasă sătmărenilor de vârsta a III-a care au trecut miercuri pragul restaurantului Paloma, apoi l-a însoțit pe preotul Petru Tătăran, care i-a sfințit pe toți participanții la sărbătoare.


 

La momentul festiv au ajuns și câțiva politicieni și lideri sindicali locali, dar, din fericire, nu au primit cuvântul. Oricum, le-ar fi fost destul de greu să se facă ascultați după „săpuneala” trasă de liderul pensionarilor.

 

Întâlnirile pensionarilor vor continua la Clubul Înțelepților în fiecare zi de marți și joi, iar la sfârșitul lunii viitoare vor fi sărbătoriți toți cei născuți în iunie.

1471 vizite
Distribuie pe