Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
The Perfect Storm
Florin Răchitan  - Luni, 14 Iunie 2010

După atâtea zile de zăpușeală, era de așteptat să ne luăm și o porție zdravănă de furtună de vară, ca-n vremurile frumoase. Ne-a răcorit și ne-a încărcat de energie, deci se poate spune că a fost binevenită, deși nu credem că proprietarul mașinii din imagine ar fi de acord cu noi.


 

Ghinionului lui a fost că și-a parcat mașina în fața imobilului cu nr.23 de pe strada Iuliu Maniu, fix sub un copac cu ramuri șubrede. Unul dintre aceste ramuri a și căzut pe parbrizul mașinii sătmăreanului Samir Mureșan, care se ținea cu mâinile de cap, deoarece nu avea asigurare CASCO. Bine că nu era nimeni în mașină!


 

Vecinul de la nr.21, în schimb, se poate considera norocosul anului, deoarece el își parca, de obicei, mașina exact în acel loc. Având parcă o presimțire, în seara de luni și-a parcat mașina în curte, scăpând, astfel, de bătăi de cap.
 

 

La fața locului a fost chemat un polițist, care la rândul lui a sunat la Florisal, iar societatea de salubrizare a trimis un muncitor pe... bicicletă, să evalueze pagubele înainte de sosirea colegilor săi, care au ridicat, până la urmă, crengile de pe mașină.
 

 

O altă ramură groasă a căzut pe carosabil pe strada Aurel Vlaicu, fără a provoca, însă distrugeri. Puțin mai încolo, în fața restaurantului Yvette, vântul a smuls bannerul Primăriei care anunța 40 de ani de înfrățire cu Zutphen. Situația era destul de periculoasă pentru șoferii care treceau pe acolo și care aveau vizibilitatea obturată de bannerul ce atingea parbrizele mașinilor.


 

Echipele de intervenție ale pompierilor au fost solicitate pe strada Depozitelor, unde niște ramuri au căzut pe o casă, fără a face victime. De asemenea, echipele de intervenție de la Electrica au fost solicitate la Acâș și Cehal, unde copacii au căzut peste cablurile electrice, lăsând fără curent mai multe străzi.

1803 vizite
Distribuie pe