Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Femeie carbonizată într-un incendiu la Ciumeşti
ISU Somes  - Vineri, 18 Iunie 2010

Pompierii de la Carei au intervenit vineri dimineaţa cu două autospeciale pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un imobil situat pe strada Principală nr. 276 din Ciumeşti.

 

La faţa locului erau deja pompierii din Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Sanislău şi Ciumeşti, care se străduiau să stingă incendiul ce s-a extins în interiorul casei pe o suprafaţă de aproximativ de 80 mp, cu posibilitate de propagare la casele învecinate şi anexele gospodăreşti.

           

Din ordinul inpectorului-şef al I.S.U « Someş » al judeţului Satu Mare, col. Burz Iulian, la faţa locului s-a deplasat prim-adjunctul inspectorului-şef, col. Dan Gheorghe, care a preluat comanda intervenţiei.

           

În urma incendiului, Rus Ecaterina în vârstă de 53 de ani a decedat fiind carbonizată , iar Rus Gheorghe a fost intoxicat cu monoxid de carbon. Acestuia din urmă i s-a acordat primul ajutor de către echipajul ambulanţei sosite la locul intervenţiei şi a fost transportat la Spitalul municipal Carei pentru investigaţii suplimentare.

Incendiul a fost lichidat la ora 11.55. Valoarea pagubelor materiale se ridica la suma de aproximativ 20.000 lei, iar sursa incendiului a fost, probabil, o ţigară nestinsă corespunzător.

1583 vizite
Distribuie pe