Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bătrână de 78 de ani dispărută de acasă
Sergiu Lenghel  - Luni, 28 Iunie 2010

O femeie în vârstă de 78 de ani a pus în alertă oamenii legii. Peste 25 de poliţişti, jandarmi şi poliţişti comunitari au fost angrenaţi luni, la Ardud, într-o acţiune de căutare a Margaretei Coţ, dispărută de acasă în urmă cu o săptămână.

 

Localnicii din Ardud au dat şi ei o mână de ajutor poliţiştilor, au scotocit toată zona, însă femeia e de negăsit. Acţiunea de căutare a ţinut peste trei ore, fiind îngreunată de vegetaţia crescută, însă pe bătrână parcă ar fi înghiţit-o pământul.

 

Margareta Coţ, care locuia la marginea oraşului Ardud, lângă pădure, avea pierderi de memorie de când i-a murit băiatul în urmă cu un an de zile. Căutările vor continua cu implicarea structurilor abilitate şi în perioada următoare.

 

În urmă cu o săptămână, poliţiştii au fost sesizaţi de această dispariţie, femeia în vârstă de 78 de ani a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,65 m, aproximativ 80 kg, păr cărunt, tuns scurt, ochi albaştri, faţa ovală.

La data dispariţiei era îmbrăcată cu pulover de culoare maro, pantaloni de culoare verde închis, iar în picioare purta o pereche papuci de casă din catifea de culoare maro.

 

Persoanele care pot oferi detalii legate de acest caz sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate subunităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul 112.

1359 vizite
Distribuie pe