Locale Altele
Duminica, 27 Octombrie 2024
Dum, 27 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
I-a căzut o poartă de fier în cap
Sergiu Lenghel  - Miercuri, 7 Iulie 2010

Un accident stupid era să-l coste viaţa. Un tânăr de doar 15 ani din localitatea Dindeştiul Mic a suferit o leziune serioasă la cap după ce poarta de fier de pe un teren de fotbal improvizat pe o păşune a căzut peste el.

 

Poliţiştii din comuna Petreşti au aflat de cele întâmplate direct de la medicii Spitalului Judeţean Maramureş, care au anunţat telefonic că minorul se află internat la ei.

 

Totul s-a petrecut marţi seara, băiatul aflându-se în vizită în Dindeştiul Mic, iar împreună cu alţi trei amici s-au pus să se joace pe terenul de fotbal.

La un moment dat, băiatul de 15 ani s-a căţărat pe una dintre porţi, care s-a răsturnat peste el, provocând-i mai multe leziuni craniene.

 

Potrivit poliţiştilor, cele două porţi metalice nu erau fixate pe sol, fiind vorba astfel despre o autoaccidentare. După ce prietenii l-au dus acasă, tânărul a început să resimtă dureri puternice în zona capului, fiind transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare.

 

Pentru că la tomograf s-a stabilit că are o fractură de şapte centimetri cu înfundare, respectiv fractură la piramida nazală, acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean Maramureş. Tânărul, care nu-şi mai aminteşte ce s-a întâmplat cu el, a fost supus unei operaţii în cursul zilei de miercuri.

1538 vizite
Distribuie pe