Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident grav, cu trei răniţi, între Ardud şi Răteşti
Florin Răchitan  - Miercuri, 14 Iulie 2010

Trei oameni au ajuns la spital cu răni grave după ce au fost implicaţi într-un accident de circulaţie, miercuri, la ora 13, pe DN19, între Ardud şi Răteşti. A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare al pompierilor pentru a scoate victimele dintre fiarele contorsionate ale unei maşini.


 

Se pare că şoferul unei Dacia 1300, sătmăreanul Marton Lajos, a făcut o manevră periculoasă încercând să depăşească un TIR, a pierdut controlul volanului, maşina s-a învârtit pe şosea şi s-a izbit cu partea laterală de o camionetă staţionată pe marginea drumului.


 

Şoferul camionetei cu numere de Spania, Petru Balaş, tocmai s-a oprit să se alimenteze cu apă de la un izvor aflat lângă şosea, când a fost lovit de Dacie şi aruncat în şanţ. El s-a ales cu un picior rupt, însă şoferul Daciei şi soţia sa au suferit răni mai grave, cu toţii fiind transportaţi de urgenţă la Spitalul Judeţean Satu Mare.


 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Porţiunea de drum dintre Ardud şi Răteşti a fost închisă circulaţiei timp de aproape o oră.


5743 vizite
Distribuie pe