Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grămadă de accidente în week-end
Poliţia Satu Mare  - Duminica, 18 Iulie 2010

Nu mai puţin de cinci accidente cu victime au avut loc la sfârşitul săptămânii în judeţul Satu Mare. În urma acestora, unii au scăpat cu răni mai uşoare, dar au fost şi cazuri grave. Primul eveniment rutier a avut loc vineri seara, în afara localităţii Turulung.

 

Un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe fondul neasigurării  la schimbarea direcţiei de mers, a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Volkswagen, condus de Vasile C. de 41 de ani  care se afla angajat în depăşire  regulamentară.

 

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a unei fetiţe de 6 ani, pasageră în autoturismul condus de Vasile C. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Tot pe Drumul Naţional 1 C, puţin mai târziu, pe raza localităţii Halmeu a avut loc un alt eveniment rutier. Un bărbat de  51 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, a accidentat uşor un bătrân de 88 ani, pieton, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure corespunzător.


Conducătorului auto i-a fost stabilită o concentraţie a vaporilor de alcool de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, cercetările continuă.

 

În aceeaşi seară,  pe Drumul Naţional 1F, în afara localităţii Săcăşeni, V. Ioan de 42 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, într-o curbă deosebit de periculoasă, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în şanţul din partea stângă, rezultând rănirea uşoară a pasagerilor din autoturism.

 

Mai târziu, în jurul orei 22.20, Csaba P. de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen pe raza localităţii Micula, a  efectuat un viraj la stânga, fără a se asigura corespunzător, moment în care  a intrat în coliziune cu un moped marca Piaggio, condus regulamentar din sens opus de Ludovic S. de 23 de ani.

 

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, cercetările continuă.

 

Sâmbătă seara, pe bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare a avut loc un alt eveniment rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că V. Hajnalka, de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen Polo, a accidentat-o grav pe D. Aurica de 51 de ani, care se angajase în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

 

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, cercetările continuă.

1873 vizite
Distribuie pe