Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Accident între polițiști
IPJ Satu Mare  - Joi, 23 Septembrie 2010
Două mașini care aparțineau de Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare s-au tamponat miercuri, pe raza comunei Halmeu. Din fericire, nu au existat victime, însă vinovatul s-a ales cu permisul suspendat, fiind sancționat și contravențional. Nici unul dintre conducători nu au consumat băuturi alcoolice.

Evenimentul rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 13.00, pe raza comunei Halmeu. Conform unul comunicat de presă al Poliției sătmărene, Gabriel A., agent în cadrul IPJ Satu Mare, în timp ce conducea o autoutilitară marca Dacia Logan, proprietatea IPJ Satu Mare, pe fondul depăşirii neregulamentare a unei coloane de autovehicule care staţionau în vederea intrării în Punctul de Frontieră Halmeu, a intrat în coliziune cu o autospecială marca Mercedes Vito, tot proprietatea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, care staţiona.

În urma impactului a rezultat avarierea uşoară a celor două autoturisme implicate în eveniment. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

2145 vizite
Distribuie pe