Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Două accidente grave în două ore
Poliţia Satu Mare  - Vineri, 5 Noiembrie 2010

Joi după-amiază, în jurul orei 17,30, pe strada Victoriei din Negreşti-Oaş a avut loc un eveniment rutier soldat cu accidentarea gravă a unui minor de 12 ani.

 

Dumitru S., de 52 de ani, din Certeze, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe fondul neacordării de prioritate, a accidentat-o grav pe G.O. de 12 ani, din Negreşti-Oaş, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni, marcată şi semnalizată corespunzător.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Tot joi seara, în jurul orei 19,00, pe DN 19, între Satu Mare şi Decebal, a avut loc un alt  eveniment rutier soldat cu rănirea gravă a unei tinere.

 

Roxana S. de 18 ani, din Satu Mare, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului, a rezultat rănirea gravă a Biankăi D. de 20 de ani, din Satu Mare, pasageră pe locul din dreapta spate al autoturismului. Conducătoarei auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

1978 vizite
Distribuie pe